<<< Demeter Gábor honlapja >>>

Hiszek egy Istenben,

Hiszek egy Hazában.

Hiszek egy Isteni 

Örök igazságban.

Hiszek Magyarország

Feltámadásában!

                       

                        Ámen

 Kossuth hangja

 Horthy hangja

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 


             

 

                    

                           Főoldal   Menü   Szerintem...   Hírek   Ajánló   Partnerek   Információk   Vendégkönyv   Időjárás   Új tartalom   Archívum   Regisztrálj! 

Szerintem...

Következő 20 cikkElőző 20 cikk

Merjünk kicsik lenni! - 2009.09.16.

   

Akár ezt a címet is adhatta volna a Honvédelmi Minisztérium a tegnap megrendezett hadgyakorlatnak.

Már megint CÖF,CÖF,CÖF - 2009.09.05.

   
A legutóbbi Alkotmány utcai CÖF megmozdulás után megfogadtam, hogy többet nem megyek a CÖF által rendezett tüntetésekre. Ám mivel sem a Jobbik, sem a Fidesz, sem egyéb politikai szerveződés nem mozdult meg a szlovák nyelvtörvény ellen, így mégis elmentem a tót követség elé, hogy így tiltakozzam sovén szomszédaink újabb, nemzetünk ellen hozott intézkedése ellen.

Ki a magyar? - 2009.07.24.

   
A Jobbik előretörése (és a nemzeti érzület erősödése) kapcsán egyre többször hangzik el szoclib megmondóemberek szájából az a kifejezés, hogy "magyarkodnak".

Beetetés - 2009.04.16.

   

Ismételten bebizonyosodott, hogy a Fricz Tamás féle Civil Összefogás Fórum szart sem ér.

Hívó szavukra sok ezer magyar gyűlt össze az Alkotmány utcában, hogy tiltakozzon a több ember életéért felelős Bajnai kormányfővé választása ellen. Mint utóbb kiderült, eredménytelenül. Kettő óra óta kint voltam, én így láttam az eseményeket…

Polizei, Police, Polizia, Sün! - 2009.04.06.

   

A rendőrség minden országban a rend és a biztonság szinonímája, kivéve kis hazánkat, ahol a bűnözőket (és nem a békés többséget) óvják nagy elánnal és ha időnként mégis intézkedésre kerül sor, azt is a kettős mérce elv alapján gyakorolják. 2009 március 15. nem csak nemzeti ünnep, hanem keresztelő is volt. Fakabátjaink új neve: SÜN!

"Rabok tovább nem leszünk!" - 2009.03.15.

   
Március idusán az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 161. évfordulóján a nemzet hőseire emlékeztünk...volna. Volna, mert a jelenleg regnáló hatalom tagjai ismét bebizonyították, nem méltók 1848 szelleméhez és az akkori eseményeket alakító márciusi ifjak lába nyomába nem érnek.

Danke, nein! - 2009.03.12.

   
Az osztrák területrabló "sógorok" ismételten bizonyságot tettek magyarellenességükről.

Gazdasági válság? - 2009.03.03.

   
Mostanság mindenki a Világgazdaság válságával jön, azt mondják recesszió van. Nem vitatom. Azonban biztos vagyok benne, hogy a magyar vállakozók, vállaltok alaposan felnagyítják a helyzetet.

Elgurult a gyógyszerük!? - 2009.03.02.

   
Az MDF vezérkara nem hazudtolta meg önmagát. EP listájukra Bokros Lajos után megtalálták Habsburg Györgyöt is.

Forrponton - 2009.03.01.

   
Felelőtlen romavezetők és liberális felbujtóik szerint küszöbön áll egy polgárháború a többségi magyar és kisebbségi roma közösségek között.

Erdőgazdálkodás? - 2009.01.28.

   
Sajnálatos módon a rendszerváltást követően az erdőgazdálkodás is hanyatlásnak indult. A korábban rendezett, szép erdők mára lepusztultan, elhagyatva várják, hogy rájuk rontson a baltások, láncfűrészesek hada.

Igazoltatás és kordonozás - 2008.11.07.

   
2008.11.05. 18:35 A tót követség felé igyekszem, hogy tiltakozzam a tót soviniszták újabb megnyilvánulása a dunaszerdahelyi DAC- Slovan Pozsony meccsen történtek miatt. (Bomber dzseki és gyakorló van rajtam, lábamon surranó). Rendőrségi csapatszállító kisbusz fékez mellettem és már ugrik is ki 3 droid...

Új csillag tündököl a jobboldal egén? - 2008.10.03.

   
A Budavári Mátyás Templomban a Vitézi Rend legmagasabb kitüntetését kapta Széles Gábor: a Főkapitányi Dísztőrt. Széles Gábor díjazását a magyar nemzeti média megteremtéséért kapta a Vitézi Rendtől.

Gyurcsány a hibás? - 2008.09.26.

   
Pár gondolat a legunszimpatikusabb kormányfőről és a legszemetebb lejárató kampányról.

Antimagyar oktatás eredményei - 2008.09.19.

   
Ma reggel a buszon érdekes beszélgetésre lettem figyelmes. Az egyik középiskolás srác amikor meglátta az EMESE ÁLMA nemzeti könyvesboltot az Örs Vezér téren, így szólt a többiekhez: „-Kíváncsi vagyok milyen emberek járnak egy ilyen boltba. Én biztosan félve mennék be egy ilyen helyre.” Egyikőjük megjegyezte, hogy ő azért megnézné, mire a többiek jól lehurrogták.

RTL Klub vs. Duna TV - 2008.09.17.

   
"Amilyen a mosdó, olyan a törölköző." - tartja a mondás. Nos, hogy ez mennyire igaz, álljon itt egy rövid történet bizonyságul.

Roma Gárda - 2008.09.01.

   
Kolompár Orbán roma fajvédő aktivista a múlt heti székesfehérvári kődobálás, a pátkai és galgagyörki esetek után is azt kijelentést tette, miszerint létre kell hozni egy roma önvédelmi szervezetet, egyfajta Roma Gárdát.

Gratulálok, Hiller István! - 2008.08.22.

   
Ismét sikerült bebizonyítanunk, milyen senki nemzetté lettünk.

Lakóparkok népe - 2008.08.13.

   
A nemzeti, radikális, szélsőjobbos honlapokon egyre többet olvasni azt a kifejezést, hogy LAKÓPARKOK NÉPE, amellyel a magyar társadalom általuk elítélt, sőt utált tagjait bélyegzik meg, holott fogalmuk sincsen arról, hogy kik is laknak a lakóparkokban.

Közlekedő nagymamák - 2008.08.05.

   
Az utóbbi időben sajnálatos módon egyre több hír szól babakocsit toló nagymama balesetéről, legtöbbször tragikus végkimenetellel.

Következő 20 cikkElőző 20 cikk

 

 

       SLOTA dosszié

         Honlap TOP

Tegyél a kedvencekhez!

 

Dugó/Harctér figyelés

Benzinkutak árai

Pataky a profitról 

Banner és link csere

Az Ifjúság Revíziója

Egy nemzet

MagyaRock Portál

MIÉP IT

NaHÖK

Sehunnia

Szabad Riport

World War II.

További linkek

 

------------------------

   Kiemelt partnerek

Részletekért KATT ide!

    Már 5 kredittől... 

------------------------


Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Ahhoz, hogy legyõzd a félelmed, rá kell ébredned, hogy nincs menekvés attól, amitõl rettegsz. - David Gemmell    *****    &#8222;Evil will never be countered while good men do nothing.&#8220;    *****    Idegen vagyok. Semmi szükség rá, hogy hazudj vagy tagadj. Csak a barátokkal szemben kell álarcot hordanunk.    *****    Új twich csatornám, minden érdeklõdõt vár, Fortnite, Warzone gameplayeket streamelve!    *****    Az okkultizmusban és a történelemben számos híres, hírhedt példát találhatunk, de a Rose Harbori vonal nem túl jelentõs.    *****    MOVIE-NIGHT - AJÁNLÓ - filmek, sorozatok - AJÁNLÓ - MOVIE-NIGHT    *****    Az élet egy komédia, ostoba, beteges komédia, ahol bolondok játsszák a szerepeket. - DAVID GEMMELL    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Rose Harbor, egy kis város, ami tele van titkokkal. Vajon ki fogja megfejteni õket? Talán éppen Te leszel az!    *****    Kíváncsi vagy az új world of warcraft kiegészítõre?    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkópod ismerete nagyon sok segítséget nyújt, életed során a döntéseit meghozatalában. Rendeld meg most! Kattints!    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkópod megismerése, nem kíváncsiság, hanem intelligencia kérdése. Keress meg és nézzük meg együtt, én segítek!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie,én segítek értelmezni amit látsz.Rendeld meg a képleted!    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    Részletes születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés diplomás asztrológustól nagyon kedvezõ áron. Sok olvasmány vár nálam!!!