<<< Demeter Gábor honlapja >>>

Hiszek egy Istenben,

Hiszek egy Hazában.

Hiszek egy Isteni 

Örök igazságban.

Hiszek Magyarország

Feltámadásában!

                       

                        Ámen

 Kossuth hangja

 Horthy hangja

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 


             

 

                    

                           Főoldal   Menü   Szerintem...   Hírek   Ajánló   Partnerek   Információk   Vendégkönyv   Időjárás   Új tartalom   Archívum   Regisztrálj! 

Aktualizált revíziós dalok

1. Délvidéki induló
2. Mindent vissza!
3. Bácska, Bánát akarja...
4. Lesz, lesz, lesz...
5. Erdélyi induló
6. Hazánk része, Kárpátalja...
7. Bácskai induló
8. Igazságot Magyarországnak!

Aranylemez lett az Aktualizált revíziós dalok (2006-06-07. 14:53:49)

A CD borítójaAz Ifjú Magyarok Egyesülete tevékenységének legismertebb gyümölcse a mára aranylemezzé vált Aktualizált revíziós dalok c. multimédiás lemez és hangszalag nonprofit kiadása 2001-ben. Az 500 Ft-os CD-ből nemzetközi botrány kerekedett, a fideszes többségű Országgyűlés gyorsan el is határolódott a kiadványtól. Meciar pedig csak most.


 

A társadalmi szervezet elnöke, a ma már a Jobbikban politizáló Novák Előd szerint az Ifjú Magyarok Egyesületét még 2000-ben alapította meg, többek közt jogi személynek pályázási célból, a MIÉP Ifjúsági Tagozat segítésére (ugyanis Csurkáéktól semmit sem kaptak a párt évi közel 300 milliós állami támogatásából).

Az Ifjú Magyarok Egyesületének egy
2002-es "Társadalmi célú hirdetése"
Az Ifjú Magyarok Egyesületének egy
2002-es "Társadalmi célú hirdetése"

A pályázási cél némi sikerre is vezetett; közvetve ebből lett a nemzetközi botrány. A pénzt ugyanis nem zsebre tették, hanem részben abból kiadták az Aktualizált revíziós dalok c. multimédiás lemezt és hangszalagot, melyen feltüntették: „Köszönjük a Magyar Országgyűlés (Társadalmi Szervezetek Bizottsága), az Ifjúsági és Sportminisztérium (Gyermek és Ifjúsági Alapprogram Tanácsa) és a Budapest Főváros XI. Kerületi Önkormányzat (Juhos Katalin polgármester) támogatását.” Az összesen 480 ezer forintot működésre, illetve „Korszerű hazaszeretet” c. pályázatukra kapták, utóbbiban hazafias CD kiadására kértek pénzt. Csakhogy az akkori fideszes vezetés nem gondolta, hogy a hazafiság valakiknél a revizionizmust is magába foglalja, illetve, hogy a működési támogatással sem teadélutánokat támogatnak, hanem a magyar igazságharc ügyét.

Több se kellett: a média ráugrott az ügyre, és állt a bál. Az Országgyűlésben napirend után antimagyarkodott Bauer Tamás, erre – a jegyzőkönyv szerint – még csak Balczó Zoltán válaszolt egy revizionista bekiabálással. De aztán Zuschlag János indítványára parlamenti vizsgálóbizottság elé idézték be az Ifjú Magyarok Egyesülete elnökét, bár Novák Előd, az Aktualizált revíziós dalok gyártásvezetőjének elmondása szerint a később zsidó vicce miatt lemondásra kényszerült szoci politikus nem szívből vizsgálódott (az ellenőrizendő számlákat meg se nézte),

Lehet, hogy Meciarnal ettől – a multimédiás
lemezen lévő – képtől szakadt el a cérna
Lehet, hogy Meciarnal ettől – a multimédiás
lemezen lévő – képtől szakadt el a cérna

inkább csak a látszat kedvéért, szavazóik elvárása miatt játszotta a fölháborodottat. A botrány mindenesetre nemzetközivé szélesült: előbb a román tájékoztatási miniszter közölte kormánya tiltakozását, majd közleményt adott ki a Vojiszlav Kostunica vezette Szerbiai Demokrata Párt újvidéki bizottsága is. A szlovákok csak most, a Trianon 2006-os évfordulója előtti napokban rémültek meg jobban, hogy a Gyurcsány-kormány állítólag minden hegyet s völgyet visszakövetel. A magyar Országgyűlésben a szocialista Arató Gergely egyébként 2004-ben hívta fel Gyurcsány Ferenc figyelmét a revíziós kiadványra és a Jobbik egy másik „ármánykodására”, aminek hallgatása közben az akkori ifjúsági miniszter – a parlamenti videofelvétel szerint – rezzenéstelen arccal tört pálcát, ill. tollát.

Novák Előd természetesen örül: jó az, ha az EU legnagyobb lélekszámú jogfosztott nemzeti kisebbségének számító, szétszabdalt magyarság ügye terítékre kerül, ha már pl. saját Országgyűlésünk pártjai is egyként szavazzák meg Románia uniós csatlakozását Székelyföld autonómiájának feltétele nélkül. Mindezeknek „köszönhetően” az 500 forintért CD-n, 400-ért kazettán árult album aranylemez lett (ez 15 ezer elkelt darabot jelent), és mintegy 2000 tiszteletpéldányt is tudtak ajándékozni trianoni határainkon innen és túl, pedig nem kevés jogdíjat kellett fizetni a revíziós műdalok szerzői leszármazottjainak.

Az Aktualizált revíziós dalok azonban már évek óta nem kapható. Az Ifjú Magyarok Egyesülete ugyanis a reform MIÉP-esek 2003-as kirúgása óta nem tevékenykedik, pontosabban a tagok többsége a Jobbik Magyarországért Mozgalomba ágyazódott be. Ráadásul az egykor Csurka alatt politizáló fiatalok ma már nem szívesen vállalják a multimédiás lemezen található MIÉP-es propagandájukat, pl. a Lesz, lesz, lesz c. nótára vágott videoklipet, mely e cikkünk alján is látható. Hála Istennek, ma már nincs is olyan nagy szükség a néhány éve még hiánypótlónak számító albumra: számos zenekar ad ki igényes, nemzeti rockzenét.

 

vissza


 

 

 

       SLOTA dosszié

         Honlap TOP

Tegyél a kedvencekhez!

 

Dugó/Harctér figyelés

Benzinkutak árai

Pataky a profitról 

Banner és link csere

Az Ifjúság Revíziója

Egy nemzet

MagyaRock Portál

MIÉP IT

NaHÖK

Sehunnia

Szabad Riport

World War II.

További linkek

 

------------------------

   Kiemelt partnerek

Részletekért KATT ide!

    Már 5 kredittől... 

------------------------


Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Ahhoz, hogy legyõzd a félelmed, rá kell ébredned, hogy nincs menekvés attól, amitõl rettegsz. - David Gemmell    *****    &#8222;Evil will never be countered while good men do nothing.&#8220;    *****    Idegen vagyok. Semmi szükség rá, hogy hazudj vagy tagadj. Csak a barátokkal szemben kell álarcot hordanunk.    *****    Új twich csatornám, minden érdeklõdõt vár, Fortnite, Warzone gameplayeket streamelve!    *****    Az okkultizmusban és a történelemben számos híres, hírhedt példát találhatunk, de a Rose Harbori vonal nem túl jelentõs.    *****    MOVIE-NIGHT - AJÁNLÓ - filmek, sorozatok - AJÁNLÓ - MOVIE-NIGHT    *****    Az élet egy komédia, ostoba, beteges komédia, ahol bolondok játsszák a szerepeket. - DAVID GEMMELL    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Rose Harbor, egy kis város, ami tele van titkokkal. Vajon ki fogja megfejteni õket? Talán éppen Te leszel az!    *****    Kíváncsi vagy az új world of warcraft kiegészítõre?    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkópod ismerete nagyon sok segítséget nyújt, életed során a döntéseit meghozatalában. Rendeld meg most! Kattints!    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkópod megismerése, nem kíváncsiság, hanem intelligencia kérdése. Keress meg és nézzük meg együtt, én segítek!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie,én segítek értelmezni amit látsz.Rendeld meg a képleted!    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    Részletes születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés diplomás asztrológustól nagyon kedvezõ áron. Sok olvasmány vár nálam!!!