<<< Demeter Gábor honlapja >>>

Hiszek egy Istenben,

Hiszek egy Hazában.

Hiszek egy Isteni 

Örök igazságban.

Hiszek Magyarország

Feltámadásában!

                       

                        Ámen

 Kossuth hangja

 Horthy hangja

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 


             

 

                    

                           Főoldal   Menü   Szerintem...   Hírek   Ajánló   Partnerek   Információk   Vendégkönyv   Időjárás   Új tartalom   Archívum   Regisztrálj! 

Információk a honlapomról

 

Információk az oldal felépítéséről és kezelhetőségéről

  1. A honlapom az engem érdeklő és mozgató témákkal foglalkozik, alapvetően jobboldali szemléletű.
  2. Az oldalt nem kizárólag magamnak szerkesztem, sok munka van benne (és még több lesz) ezért mindenképpen a honlap ismertségének növelésére törekszem. Ennek erdményeként már más honlapok oldalairól is elérhető oldalam. Amennyiben szeretnél bannert vagy linket cserélni, jobb oldalon találod a lehetőségeket.(Banner és link csere)
  3. 2007.március-áprilisában átalakításon esett át a honlapom,a sok menü közül áttértem a képi megjelenésre,mivel ilyen nem sok van a nemzeti portálok között, decemberben pedig újból átszerkesztettem az oldalt, így egyszerűbben kezelhető.
  4. A menüpontok használata egyszerű. A hagyományos feliratra kattintva a kívánt menü jön elő. A képes menüknél a kurzort a képre állítva rövid információt kapsz a menüt illetően. A képre kattintva a menübe jutsz. Így működnek a CD, Könyv ajánló, Jobb újságok, Nemzeti Imáink, M.schumacher, Vegyes linkek és a Bannerek menük is.
  5. A Főoldalon naprakészen láthatod a frissítéseket, dátummal ellátva.A szövegben a legfrissebb változás pirosan jelenik meg, míg a régebbiek feketén. Az oldal alján további infokat találsz a honlap eddigi szerkesztésével kapcsolatban.A kékkel kiemelt szövegre kattintva közvetlenül az ott megjelölt témára navigálhatsz.
  6. A honlap szerkezete könnyen átlátható. A Menü az oldal teljes tartalmát tartalmazza , ahol a kívánt menüpontra kattintva azonnal a keresett oldalra jutsz.Ha az oldalt lévő hirdetések (bannerek) bármelyikére kattintasz , megnyílik a kapcsolódó oldal.
  7. A Szerintem... menüben saját véleményemet írom le egyes dolgokról, míg az Olvasmányok menüpont érdekes cikkeket, publicisztikákat tartalmaz.
  8. A Vendégkönyvbe a honlappal kapcsolatos észrevételeket és pozitív gondolatokat lehet írni (a nem oda illő dolgokat törlöm).
  9. Lehetőség van arra, hogy tájékoztatást kapj ha új téma kerül fel a honlapra,ehhez regisztrálnod kell az oldalon.
  10. Amennyiben van olyan írásod amely a honlapom szerkezetébe illik , vagy pontosítanál dolgokat, esetleg új információkkal rendelkezel (pl.Gárda ügyben)akkor a Főoldal alján vagy a Kapcsolat menüben leírt helyre tudsz írni.

 Demeter "Deme" Gábor

 

 

 

       SLOTA dosszié

         Honlap TOP

Tegyél a kedvencekhez!

 

Dugó/Harctér figyelés

Benzinkutak árai

Pataky a profitról 

Banner és link csere

Az Ifjúság Revíziója

Egy nemzet

MagyaRock Portál

MIÉP IT

NaHÖK

Sehunnia

Szabad Riport

World War II.

További linkek

 

------------------------

   Kiemelt partnerek

Részletekért KATT ide!

    Már 5 kredittől... 

------------------------


Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Ahhoz, hogy legyõzd a félelmed, rá kell ébredned, hogy nincs menekvés attól, amitõl rettegsz. - David Gemmell    *****    &#8222;Evil will never be countered while good men do nothing.&#8220;    *****    Idegen vagyok. Semmi szükség rá, hogy hazudj vagy tagadj. Csak a barátokkal szemben kell álarcot hordanunk.    *****    Új twich csatornám, minden érdeklõdõt vár, Fortnite, Warzone gameplayeket streamelve!    *****    Az okkultizmusban és a történelemben számos híres, hírhedt példát találhatunk, de a Rose Harbori vonal nem túl jelentõs.    *****    MOVIE-NIGHT - AJÁNLÓ - filmek, sorozatok - AJÁNLÓ - MOVIE-NIGHT    *****    Az élet egy komédia, ostoba, beteges komédia, ahol bolondok játsszák a szerepeket. - DAVID GEMMELL    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Rose Harbor, egy kis város, ami tele van titkokkal. Vajon ki fogja megfejteni õket? Talán éppen Te leszel az!    *****    Kíváncsi vagy az új world of warcraft kiegészítõre?    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkópod ismerete nagyon sok segítséget nyújt, életed során a döntéseit meghozatalában. Rendeld meg most! Kattints!    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkópod megismerése, nem kíváncsiság, hanem intelligencia kérdése. Keress meg és nézzük meg együtt, én segítek!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie,én segítek értelmezni amit látsz.Rendeld meg a képleted!    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    Részletes születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés diplomás asztrológustól nagyon kedvezõ áron. Sok olvasmány vár nálam!!!