<<< Demeter Gábor honlapja >>>

Hiszek egy Istenben,

Hiszek egy Hazában.

Hiszek egy Isteni 

Örök igazságban.

Hiszek Magyarország

Feltámadásában!

                       

                        Ámen

 Kossuth hangja

 Horthy hangja

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 


             

 

                    

                           Főoldal   Menü   Szerintem...   Hírek   Ajánló   Partnerek   Információk   Vendégkönyv   Időjárás   Új tartalom   Archívum   Regisztrálj! 

Vendégkönyv
[100-81] [80-61] [60-41] [40-21] [20-1] [Archívum]

2022.10.04. 18:33 Idézet
59355353

Megjelentek a legújabb Otiló hírek!

Ez itt az Omnus Terrorcsoport területe! Nálunk csak a legnagyobb és legszüzebb gyilkosok lehetnek tagok! Csak a Fehér Isten általi kiválasztottak szólhatnak hozzá az itt felhozott témákhoz!Itt láthatók a képen a legújabb Blikk kurvaszar és kurvazsidócigó szerzeményeink! Balról jobbra haladva: Andrejné Sudár Alexandra rumánikurva, Boldizsár Endre Frankenweener köcsög, Kónya Erzsébet zsidókánya, Farkas Vezér János a rumanyijják vezérjanija, Júda Ben Dávid kevertfajú iskolaőr, Kovács Magdi kvaddoskurva, Patai Márta Nyunyónéni hasonmás, Váradi Tünde ponyvakurva, Varga Ilona Aszteroida nyugalmazott légtornászhölgy, Csordás József csordaszellemmeleg, Neszbeda György végbélkúpfejű meleg, Rechner József villamosküldetés szervező!

Ők a Magyar Fehérnép aktuális ellenségei! Később még további zsidó és cigó felsoroltakkal bővítjük a képeinket! Köszönet a görényszagú úrnak, hogy beszerezte őket! A háttérben pedig egy szemléltető rajz látható a pizzaplész-pizzafész Ferigörényről!

Érdekesség, hogy ha UV fény alé helyezzük a képeiket, akkor zsidrák vagy lovári lócigány nyelven láthatjuk a faszképek mögött a szereplők neveit! Attól függően, hogy ki melyik féreg fajzathoz tartozik! A kevert fajúaknál pedig egymásra ráírva jelenik meg egy hologramos kialakítású név!

Eljött a szeptember meg az október! Talán mostanra sikerült mind az OMSZ gyilokszervezetből, mind a Molnár közvetlen közeléből kigolyózni a rejtett beépített zsidó valakiket, faszfej ügyvédeket, rabbi geciket! Éljen az Omnifikáns gyilokszervezet és új vezérük, ifjabb Moman Ottó!

© Az égbe emelkedjen Donaldus                 2022. szept. 09. 23:05   

Az OMSZ harcosok nagyon sok faszfejet összegyűjtenek! A meteorológus terroristák, azok tudnak! Nemrég az Orbáncigó is észrevette, hogy léteznek olyan időjós terroristák, akik szándékosan elbasszák a tüzijátékot! A felhőhámozó terrorok nagy nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek!

© Perszonál shopper                        2022. szept. 10. 09:44

A régi Váci úti harcoshely, a VistaNet valóban megszűnt! 2019 decemberében zárta be pár barnaszínű, büdösbőrű rendőr úr, akik a régebbi írásokban is szerepeltek! Azóta egy Sysco Shop nevű szarság van a helyén, ahonnan mindig rendelhetsz egy Deep Space Nine négus kapitányt, Sziszkót magadnak! )))) Na oszt annyi és kösz a halakat! ))))

© Altáborátor                        2022. szept. 27. 10:08

A Ferigörény már 2001 környékén is rájött, hogy őt Örökszűznek teremtette a sors és sosem fog kelleni a kurva nőknek, ezért úgy döntött, hogy alapítani kellene egy kurvanő ellenes klubot! Egy olyan Al Bundy-szerű No Ma'am csapatot! De az évek során kiderült a számára, hogy a ronda embereknek nem csak a nők, hanem az egész emberiség az ellenségük, így aztán a No Ma'am klubból egy No Huma'an klub lett! Keresett önmagához hasonlókat, akiket szintén kigúnyolt és kitaszított a társadalom! Azóta együtt állnak bosszút a világ népén! Ilyen a ronda szarok támadása!

© Fajtaoltalmi Fedeztető                       2022. szept. 27. 12:26

Üdvözöllek OMSZ altábornagy!

Anno nagyon megörültem a hírnek, hogy már van a ronda szüzeknek egy harcos serege, amelynek tagjaként megtámadhatják az őket lenéző normális embereket! Az elején még érdeklődtem, hogy ez egy komolyan vett katonai szervezet lesz, vagy csak egy amolyan fotelharcosoknak a gyülekezete? De mindenki biztosított, hogy ez egy komoly harcosok csapata lesz! Ennek nagyon örültem, de a sok beírást tartalmazó oldalon való elmerülés után nagyon el szomorodtam azon, hogy még mindig nem tudtatok elszakadni a sci-fi jellegű motívumoktól és a különböző lézereszközök kifejlesztésétől!

Szeretném látni, hogy az OMSZ harcosokból egy világszerte rettegett társaság váljon, akiktől minden normálember beszarik, de ez elképzelt lézerfegyverekkel nem fog menni! Az ISIS terrorszervezet sem lehetne olyan sikeres, ha folyton nem létező lézerekkel akarnának lőni az emberekre! A gyilok harcosok tanításait, amik az oldalakon vannak, nagyon értékesnek tartom, de csak addig, amíg azok kapcsolódnak a valósághoz! De amikor a lézerpisztoly vagy a lézeres ostor elkészítési útmutatóját kell böngészni, az már nem elég realista! Bár remek fegyverek lehetnének a képen látható búmerek és egyebek ellen, de ilyenekkel egyelőre még nem rendelkezünk!

Én aszondom, hogy reális keretek között kell a tőlünk telhető átkozott legtöbbet, a "Damnedest"-et megtenni azért, hogy minél többet ártsunk a normálfajnak! Kérlek, minél előbb írd meg a véleményed, hogy még mit lehetne a realitás talaján megtenni a szent célért, hogy egy valódi taktikai osztag alakuljon ki ebből, vagy hogy mi legyünk az LLL, a Lábatlan Lovagok Légiója vagy valami hasonló!

© Múnlájt és sztarlájt                      2022. szept. 27. 16:42

Nagy átalakulásban van a harcosok serege! Nyáron eleve újra kellett szervezni a hierarchiát és új vezető is kellett! Nehéz lesz pótolni a főgörény csőgörényt! Van ugyan egy új vezérünk, de Moman Ottóval, a pedós dámancia-dajkálóval kapcsolatban még kissé bizalmatlanok vagyunk! Nem biztos, hogy olyan jó vezető lesz, mint a Feriszűz! Szüzesség terén is még csak ott tart, mint a Ferigörény a legelején, 2001 körül! Még nincs birtokában a 40 év alatt megnemesedő szüzességnek és gyilok erőnek!

Szóval mi még csak lassan alakulunk! De attól még napról-napra gyarapodunk! Te például hogyan találtál rá a gyilkosok írásaira? Biztos annak is volt valami oka! Aki eljutott ezekre az odalakra, az csak három kategóriából származhat! Lehet begyűjtött basztatnivaló, lehet dőreféreg, vagy lehet potenciális szűzharcos csapattag! És ebből az utolsóból kell minél több! Tény és való, hogy még mindig nem vagyunk elegen, de nem lehet egyik pillanatról a másikra többszáz új szüzet beszerezni! Egyenként meg kell vizsgálni minden jelentkezőt, nehogy valami álruhás dőreségi ellendrukker beszivárgó kerüljön be! Az igazi harcos mindig kiszagolja, ha ellendrukkerrel találkozik! Meg kell nézni azt is, hogy tényleg úgynevezett Örökszüzek, akiknek esélyük sem lesz a szüzességük elvesztésére! Akinél van valamennyi remény arra, hogy kitörhet a szüzességből, abból még bármikor lehet úgynevezett normális szarember, akik számunkra mind az ellenséget képviselik! Itt csak a totálszüzek csatlakozhatnak! De te például tényleg ilyen szűz vagy, mindegyik pontban megegyezel az értékeinkkel! Ha közöttünk lábatlankodsz, már azzal is egy harcossal többen vagyunk! )))))

© Firebrand vállalat                       2022. szept. 25.10:30   

Molnárba még a saját ügyvédje is belekötött! Ellene fordították a fasságok, amiket a Ránki szarkurva és a többi mocskok leírtak! Láttuk, hogy az ilyen ormánysági faszember nem tuggya a görényes ügyfél érdekeit képviselni! Betettük hát a görényes névlistára, a többi búmerszar közé! Rátaláltunk arra az elmaradott őskori freemail címére is, amit még mindig használ! Küldtünk neki egy kis "spammy spam"-et, Morbius stílusban! És természetesen ezentúl szintén gyakori szereplő lesz, mint az eddigi basztatnivalók! ))))

© Irma Vep kalandjai                 2022. szept. 25. 11:02

Engem meglepett, hogy még létezik az a szar szolgáltató, hogy freemail! )))) Vagy 15 éve láttam utoljára! De legalább emlékeztetett azokra az időkre, amikor még e-mailekben kellett basztatni a tetves embereket, mert nem volt más! )))) Freemaillel pedig akár több ezret is lehetett küldeni egyszerre az emberszaroknak, remek harcászati eszköz volt! )))) Csak aztán megjelent a Cukkerberg buzika faszkönyve és egyebek, amik sokkal jobb basztatóeszközök voltak! )))) De ez most visszahozta a szép emlékeket a 2000-es évek elejéről, amikor először kezdtem a harcot! A nosztalgia faktor megvolt! )))))

© A Horowitz hurutfájlok                      2022. szept. 26. 09:23

Most először is a Blikkes vénszarokat basszuk, de majd a dőrebandát és a többi régi illetőt is visszahozzuk! Azok is remek barnabőrűek voltak! A kék egyenruha és a barna cighósbőr általában kioltja egymást és szénfekete szarszínt hoz létre a viselőn! ))))

A dőrebuzikra amúgy nemrég visszanéztem és nagyrészt még mindig ugyanott vannak, ahol pár éve!

A Lantos Jóska nevű plébános papfasz azóta is a Nickelbakkot nyomatja, pedig azt a Day Shift filmben is lehetett látni, hogy milyen ciki, ha valakinek a szar Photograph a csengőhangja! De hallgat még más elavult rokkszart is, mint például Diffusert meg Vertical Horizon szarzenéket! Pedig mi a gyilkosok már hányszor próbáltuk rábeszélni, hogy térjen át valami modernebbre! ))))

Az Ikládi Eszter nevű cigó pápaszemű picsa elhúzott a VI. kerületből a Városház téri kapitánysághoz, ahol mi harcosok régen a galambokat etettük a parkban, valamint az ottani 47-es villamossal indultunk megnézni az Albertfalva kitérős, Nagy Évás kurvákat! ))))) Biztos azért választotta azt a kapitányságot, hogy onnan könnyebben odaérjen a kurválkodáshoz az Ikládka Titkárka! )))))

Prim Roland pedig amilyen picúr ember, pont akkora buzióriásnak számít azóta is a rendvédelmi rabbik és a tűzoltós kamutiprók között! Semmit sem csökkent a meleg fénye! Bírtam azt a buzit, mert benne megtaláltam a kisebb kiadásomat! Egykor én is ilyen köcsög voltam, csak nagyobb!

Szóval ezt csinázzák mostanság a legfőbb hatkeres homósok és leszbósok, de nem utoljára hallottunk ám róluk! A jövőben, 1-2 év múlva visszatérnek még kékesszínű köcsögjeink és kurva nénikéink! ))))

© Kovács Magda kvaddos bagda                2022. szept. 26. 11:49

Én azért még kvaddosan küzdök a kilókkal, ti gyilkosok! Nem adtam fel, hogy eltüntetem a cigányhájamat, különben nem furikáznék még mindig a "dune buggy" robogómmal zsírégetési célból! Mivel a gyomorgyűrű ára 85 ezer forint, azt csak Orcsányi cigánytámogatással lehetne kifizetni! A Puttyóháború miatt egyelőre lemondhatok róla! Egyébként tíz éve a Nagy Fogyi Showba is jelentkeztem, az utolsó 50 főbe ki is választottak közel 2500 főből, de rendkívül gusztustalan disznók voltak mellettem a válogatáson, olyanok, mint az Andor sorozat két disznókutyája, közük nem volt a fogyni akaráshoz! )))))

De így is van elég vonzerőm, mert tapasztalom, hogy vannak olyan zsidók és cigók a fenti képgallériából, akiknek bejövök! Ott van példának a Júda Ben Dávid nevű kevert fajú iskolaőr, aki már jelezte vonzalmát irányomba! Csak tartok az úgynevezett Hájhőköléstől, ami akkor történik, ha valaki a való életben is meglátja a hájamat és hátrahőköl ettől, valamint a magvető megvetéstől, hogy desnyóknak való magvakat szórnak elém a harcosok, meg attól, hogy a szűz gyilkosok befognak engem Andoros disznókutyának! Majd ha az Orcsány megtámogat, akkor a kvaddomra kötöm a gyomori gyűrűt, hátha a gyűrű meghúzása kihúzza majd a hájamat is! )))) Így fogok robogózni! Ezzel lehet majd átélni Bud Spenceres "funny buggy" élményeket! ))))

© Ránki Sára nyálki nyála                2022. szept. 27. 17:40

A nyáron főleg az Örökkévaló mibenlétével foglalkoztam! Attól, hogy valaki örökké szűz, attól még nem lesz belőle egy Örökkévaló istenség, ebben tévedett a Ferivezéretek! Azt hitte, hogy a 42 éves szüzességével már istenszerűvé emelkedett! ))))) Pedig az Örökkévaló azért örökkévaló, mert már azelőtt létezett, mielőtt bárki más létrejött volna! Még az én héberhablatyos nemzedékemnél is korábbról való! Átkandikált az ősrobbanáson ez a nagy zsidó uralkodó! A teremtőt nem teremthette senki és semmi, még a saját szüzessége sem, hiszen épp az előbb állapítottuk meg róla, hogy örökké van! Nem lehetett őt megteremteni sehonnan, mert állandóan a van állapotában van! Tehát a teremtő az, aki örökkévalóan teremthet! A többiek csak kutyulnak! )))))

© Páholy Baszólt               2022. szept. 27. 18:26

Hát ebbe nekem is volna némi beleszólásom! Szerintem téged nem egy Örökéletű Kúúúrvaistenség teremtett, hanem csak összekutyult egy görbenózijú gólemkészítő, aztán a véres pászkával életre keltett! De az is lehet, hogy egy puli kutyától való vagy és a hajadat a kutya apádtól örökölted! Mi látjuk legalábbis, hogy a hajad már nemezesedik is! Az tutkó, hogy mindig egyfajta "nemezisszi" voltál a Molnár szemében! Ő meg egy nagy szálka volt az Árvai Olivér szemében! Az is egy bibsi, egy Mr. Bean képű gitáros zsidófasz! A Molnár Ferigörény gyűjteményében van benne, mint felsorolt basztatnivaló!

© Váradi Tünde váradtszárazhölgyike          2022. okt. 02. 12:09

Rám, a legráncosabb zsidó boszorkányra hárult a felelősség, hogy a közelgő Hallo Weener alkalmából az egyik leglegendásabb zsidótörténettel megijesszem az egybegyűlteket! ))))

Egyszer régen, amikor a mostani időkhöz hasonlatosan szintén egy nagy henevérharács pusztította az emberférgek faját, akkor a zsidajok az ungvári zsidónegyed zsinagógáiban az Örökkévaló Istenséghez imádkoztak, hogy végre fordítsa el tőlük henevér-haragját! Azonban sem az imádságok, sem más jiddusos jótétemények, de még a csőrös sisakos Doktor Bubó-álarcok sem tudtak gátat szabni a jenevér járványnak, amely kúrva fúriaként tombolt a városban!

Amíg egyszer csak valamelyik pipsónak eszébe jutott, hogy talán véget lehetne vetni a pestisnek, ha a zsidó temetőben tartanák a nyomorékok lakodalmát! Azért határoztak így, mert tudvalevő, hogy a nyomorék embereknek sokkal tisztább a lelke és jobban világít a melegfénye, mint kétlábú társaiknak!

Az ungvári zsidóság utolsó mentőöveként kapaszkodtak ebbe az ötletbe! A férfiak úgy döntöttek, hogy a ballábán megvágott Alifalafel legyen a vőlegény! Az asszonyok választása a jobblábán levágott Gabbagabbahey nevű gabba-biboldó hölgyre esett!

Ekkor mondták nekik a körülöttük lévő zsidajok: "Ha ti ketten összeálltok és egymásba kapaszkodtok, akkor kitesztek egy járóképes emberférget! Pont olyanok lesztek, mint Doc Terror és Hacker a Centurion rajzfilmekből, akik egyszer szintén összerakták két különálló felüket! Ezt nevezték úgy, hogy Fél-Léziós Formáció!"

Így került e két lábatlan személy egy péntek délutánon a chuppakabré alá a zsidó temetőben! Alifalafel egy bádoggyűrűt húzott Gabbagabbahey ujjára, majd széttaposott egy borospoharat, miközben az összegyűlt bibsákos tömeg teli torokból kiáltotta, hogy mazel tov! Ezután teljes gőzzel kezdetét vette a féllábasan dülöngélő szórakozás! A zene és a tánc teljesen elfeledtette velük a biboldós gondokat és a járványt is!

A zsibongó zsidajok egyszer csak észrevették, hogy az égbolt besötétedett fölöttük és annak ellenére is tovább dülöngésztek, hogy már rég lejárt a Sabbath zsidajság ideje! Az Örökkévaló Istenség ellen elkövetett nagy bűn volt ez, amelyért a vibsi vendégsereg meg is kapta mail.to büntetését! A táncoló talpak alatt hirtelen megnyílt a fibsi-föld és pár másodperc alatt elnyelte a biboldókat, loncos hajú banyákat és a két féllábú Centúriót!

Ezután hatalmas csend borult a temetőre és a zsidósnegyedre! Olyan szörnyű csend volt ez, amihez hasonló csak a teremtés első napjaiban lehetett, mielőtt még az Örökkévaló létrehozta volna a sok óbégató gecizsidót!

Ettől fogva tilos lett pénteken házasodni és ebben a temetőben bárkit is eltemetni ezentúl! A temetőkaput is befalazták, aminek így kellett maradnia egészen a mostani évszázadig, a Nagy Puttyóháború kezdetéig! De így, hogy megrengette a zsidósgecik döglőhelyét a Puttyóbombák pukkanása, most már feléledhetnek és kijöhetnek az ott elrakottak! ))))

© Elefántok az üvegépületben               2022. okt. 02. 13:17

Köszönjük ponyva-banya ezt a Centurions történetet! Különben meg gratula, hogy te lettél az idei Októberi Oránumbanya! Mindig ilyenkor választjuk meg az adott év legrondább ráncos banyáját, hogy pár hét múlva Halloween éjjelén nagyot repüljön és sepregessen a beste! )))) A jelenlegi legráncosabb banya tisztségéért megint sokan voltak versenyben, lehetett volna a győztes a Snóbliné Cseresznyés Zsuzsa is, meg még voltak itt bőven aszottfejű szarok a gyűjteményben, de végül mégiscsak Váradi Tápadttünde lett a győztes! )))) A Ránki is erőteljesen vedli bőrét és kurvahaját, mint a pulikutya, de még mindig nem ő a legöregebb jelenkori nyanyabanya! Pár évet még várni kell arra, mire felölti Final Form-ját! ))))

© Román Darázs Pepe              2022. okt. 02. 14:53

Amikor még nem voltam KrallerAlm pincér, hanem Zsidrákország Kettőben, vagyis Magyarországon lakoztam, akkor rumán cigány vőfélyként nekem is többször volt alkalmam latyolat lelkű lábatlanok lakodalmán lófrálni! )))) Bármikor ajánlom Lantos Jóska tiszteletes úrnak, hogy részt vegyen ilyeneken és összeadja a különálló lábúakat! ))))

Valaki amúgy nemrég leírta, hogy Lantos papfasz úr mostanában a Nickelback helyett inkább a Vertical Horizon nevű kopasz majomegyüttes zenéit hallgatja! Ez azt a temetkezéshez kapcsolódó zsidó elképzelést juttatta eszömbe, mely szerint a benevéres bubópestis megállítása céljából a denevérkóros elhunytakat nem a többi sírral párhuzamosan, hanem keresztben kellett elhelyezni, hogy a megszokott temetkezési rendtől eltérve megzavarják a sírok felett egyenes ágban repülő denevéreket és ezzel is gátat szabjanak a dencsikórcsi terjedésének! )))) Ettől összezavarodik a denevérsereg és nem jutnak el a célba, a többi zsidrákos kolóniába! )))) Ezek a biboldók sokat tudnak és nagyon okosak, nem hiába lettem a tálcás pincér szolgájuk! ))))) Később még jelentkezem további zsidós folklórjelenségek bemutatásával! )))

© Csordás József Csordaszellemmeleg            2022. okt. 02. 15:01

Gratulálok a szépen kivitelezett KallerKéz honlapodhoz, kedves Román Darázs Pepe és ételkihordó cigánycincérként elért sikereidhez is! Az osztrák lovakkal való bensőséges kapcsolatot bemutató képsorozatod pedig külön élmény! )))) Szerencsés vagyok, hiszen én is lókörnyezetben, a vidéki Tatabanyeszon lakhattam 12 éven keresztül! Persze ez a fiatal éveimben történt, amikor a retek kurva Andrejné Alexandra még egy pöttyenés sem volt a cigbó apja golyeszában, így sosem futhattam össze a picsordi képű tatabanyával! )))) A Síkvölgyi Lovardában kellemes síkagyú lovakkal foglalkozhattam és ez akkor felszedett lószeretet nem múlik el soha! Aki valaha is felkínálta hátsóját a lovaknak, az tudja, hogy a lovak sokkal jobb tanítómesterek, mint az érdi Prim családos disznajok! Ugyanúgy seggre fognak, de velük ellentétben gyengéden gyaknak! )))) Tanítanak, szeretnek-önzetlenül, őszintén! És még valami: a lovak imádják nézni az emberi lények buborék seggét! Nagyon vicces az emberek segge a laposseggű lovak számára! Jót nyihognak rajta a síkagyúak! ))))) Természetesen utána egyből bele is gyaknak! Kívánok az ilyen cigánypepe darazsaknak örökös természet közelséget, fullánkos dongókat, tatai banyákat, no és a pacik bizalmasságát és barátsággal teli, seggre néző lótekintetét! ))))

© Somos Zoltán Somimosi meleg                     2022. okt. 02. 17:20

A Csordás József nevű Havas Henrik másolat példáján is látni, hogy minden ember oda fog tartozni, ahol büdös györökként élt! Én is hiszek abban, hogy semmi sem marad meg olyan élénken nekünk, mint az a terület, ahol kiszaródtunk és felnövendtünk! Számomra ilyenek az ormánysági terepek! )))) Jobban ismerem a baranyai sziklaormokat, azokat a forró rokkokat, mint bármit! ))))) Fiatalon oda gyakott ki anyám száradni, azután pedig a buzijaim sokszor engem gyakodtak a sziklák tetején, de csak hátulról és csendesen! Mint Marilyn-t! Hiába jöttem pöstre webharcos görény terroristákat és gyilkos fülhallgatós Tánczosokat védeni, a meleg szívdobbanásaim Baranya megyébe, Pécsre és a Prohászka Öregotthonba húznak vissza! )))) Magam is egy pécsiparaszt vagyok, mint a spicliskedő aranyásó gyerekszaró, Dóra Zsófia! )))) Sok időt eltöltöttem a mecseki kilátóból kinézve és közben az ormányomat markolászva! Onnan hullajtottam getvámat a lentiek csodálatára! A nyári ítélkezési szünet idején mindig visszatérek a kültelki kiszarós közegembe (KKK) és felfrissítem emlékeimet, kővé meredve nézek a Mecsek-kecseg legmagasabb pontjáról és ormány-esőmet hullajtom! A szaróhelyem iránt érzett felforrtságom nem is fog kihűlni soha! ))))

© Otiló hírhozások                    2022. okt. 02. 19:14

Aki okos ember akar lenni, az olvasson sokat a harcos népségtől! Elég csak elolvasni a többezernyi oldalt, amit teleírtak a gyilkosok! A kollektív bölcsesség az, amit itt látni!

A leíró részeket terjesztik a netgyilkos Párdentó robotok!

Résztvevőink és közreműködőink: Ifjabb Moman Fedő Ottó a helyettesítő görényvezér, Garai Gyula Dallaszköcsög, Kovács Magdi a kék kvaddos kajmánkurva, Garajszkiné Revák Erika a Garajhajítóska, Póti Adél a sznobkurvás robotadél, Andrejné Sudár Alexandra hernyesz-szemöldökesz cigus szarkurva, Bakos Andrea bakkurva, Katz Edina macskát pinába tömető nénike, Kónya Erzsébet zsidókánya, Farkas Vezér János cigánysimonka kendőske, Váradi Tünde ványadtszáradthölgyike, Vozár Gabesz a második Barta Attusköcsög, Patai Márti a Nyunyókanéni, Páné Henriett a Turnovszkikurva, Ácsné Ildinéni az otthonmaradó vírushordozó, Koltay Tamás az illetékes elvtársköcsi, Krausz István szottyosköcsög, Rechner József villamoshajlesz, Csordás József csordakövetőköcsög, Garai Gyula a garatbakúrt majom, Nagy Andrásné andrejszkaribanca, Neszbeda Gyuri tölcsérképű töcsike, Schultze Lorenzó deákbilldöcskös, Mohács László mohásfaszúköcsög, Pajor István kommunista frontharcos, Czaboszki Jenőné a Jiddishívő Jencinéni, Csordás József a Havas tanáruracska, Lukács György bábszínházasmeleg, Sali Erzsébet salátakurva, Kiskovács Attila Spira a katasztrófavédelmis kuzinka, Szabi Marák marokszabószopó, Kevin Sztojka a kicsi szopka, Baki Gábor bakizóköcsög, Kóka Csaba a lekókadt köcsög, Júda Ben Dávid zsidócigó iskolaőr, Nagyné Lukács Erzsébet hómlessz kurvlessz, Román Darázs Pepe cigány pincércincér, Lugosiné Doktor Alice az Alízbéla, Osztolykánné Lili háromszázpinájú cigányzenekartag, Gáti László sodrákhasonmás, Batári László a botárbuznyák, Kővári Éva kövesfogúkurva, Endre Boldizsár nyomottfejű Frankenstein zsidócska, Varga Ilona vénkurva Aszteroida és további Blikkes búmer köcsögök!

 


2020.08.31. 15:53 Idézet
Réka

Jó az oldal! Réka


2020.04.25. 10:59 Idézet
Vendég
Jó az oldal! Vendég

2009.11.07. 22:11 Idézet

Udv.

 

Oreg ember nem ven ember, grat a kicsihez!!! :)


2009.09.05. 16:21 Idézet

Látogass el kérlek, és írt meg ellenérveidet, ha lesz a Mi az, hogy Trianon? ról http://szemcseppek.blog.hu


2009.08.22. 01:25 Idézet
Magyar Revízió


2009.08.01. 14:32 Idézet

Üdv.

www.maszek.lapunk.hu

Legyen a legszebb szó a "magyar"! Szavazzon Ön is!

 

ui.: Megkérném a szerkesztőt, hogy oldalán számoljon be az ügyről! Köszönöm.


2009.07.25. 16:35 Idézet

www.nemnemsoha.ning.com

Irredenta, igaz magyar közösségi oldal! Regisztrálj és oszd meg magaddal a többieket!


2009.07.03. 17:33 Idézet
)))))

prohungaria.ning.com/


2009.06.17. 22:32 Idézet

Köszönöm azért, hogy megálltál "köszönni" :)

Azért is lenne jó ez a dolog, mert az anyagaidat is feltölthetnéd és akkor csak az új oldalon kéne ügyködnöd. Ha meg éppen nincs rá időd? Valakit megkérsz a másik(eddig) 4 szerkesztő közül, hogy azért a te altalad elvállalt területeken(pl. cikkek írása, reklámozás, hírvadászat stb.) is intézkedjen!


Válasz:

Írtam e-mailt.


2009.06.17. 00:10 Idézet

Gábor, bannert már cseréltünk, de most aról érdeklődnék, hogy lenne-e kedved társszerkesztőnek állni? Veszek domain nevet is, ha már 5-10 szerkesztő összejött! Szülessen meg egy új nemzeti portál!


Válasz:

Üdv! Láttam az e-mailt is, bocs, hogy még nem írtam vissza de rohanok, csak 30 percem van. Valószínű hétvégén válaszolok bár most annyira be vagyok havazva, hogy a saját honlapomra sem jut sok időm.


2009.06.16. 00:39 Idézet
Turánia

Kedves Deme! Akkor a 2009.05.06 12:02 bejegyzéstől kezdve kéne moderálnod, mivel ott is fellelhetőek polgári nevek és mail címek...Válasz:

Megtörtént


2009.06.15. 19:19 Idézet

2009.06.14-e után a reklámokat, neveket, honlapokat tartalmazó hozzászólásokat kimoderálom. Deme


2009.06.15. 16:26 Idézet
hunnia87

"Nem tudom ki írkál kinek a nevében és viszont, elég baj az, hogy vannak olyan ingerszegény emberek akik nem találnak jobb szórakozást, mint mások munkáját, becsületét tönkretegyék."

Igazad van Deme! Ez is azt bizonyítja, hogy ez a (moderálva) nevű egyén nem való emberek közé, hanem egy diliházba...

 


2009.06.13. 12:32 Idézet
Pétery Kis János

Kedves Deme!

Deme nem lehet, hogy a  (moderálva)  így  akarja magát népszerűsíteni? A link mindenhol ott van és így nő a nézettség. Szerintem (moderálva) csinálja, hogy tudja a melegséget reklámozni! Kitalálta ő, elég okosan. Mi meg azt hisszük, hogy valamilyen portál romboló. Az nem lehet, ugyanis a portálok televannak ezzel a drogos buzival. Háét én is utálom a mocskos buzikat, de ezt az ölni is képes drogos buzi fajtát már, különösképen!


2009.06.13. 12:29 Idézet
Pétery Kis János

A (moderálva) nevű, írása pedig  szörnyű és bűncselekmény.  Már  elküldtem a feljelentésemet a hatóság felé. Sok helyen és leellenőrizetten vannak ezek a gusztustalan írások. Az archív anyag megőrzi az eredeti írást még ha törölve is van az oldal.  Az is valószínű, hogy ez a Kovács Endre szellemi fogyatékos és pedofil. Feljelentettem többed magammal.

Nem tudom ki írkál kinek a nevében és viszont, elég baj az, hogy vannak olyan ingerszegény emberek akik nem találnak jobb szórakozást, mint mások munkáját, becsületét tönkretegyék. (szerk.)


2009.05.18. 09:40 Idézet

A nem ide illő írományokat továbbra is törlöm. Nem tűröm a gyalázkodást, rágalmazást és a gyanusítgatást.


2009.05.17. 12:41 Idézet
Deme

Tisztelt Uram!

Nagyon nem szeretem, ha fenyegetnek rendőrséggel, bírósággal, mert ez azt mutatja, hogy még működnek a régi reflexek az emberekben.....FELJELENTELEK!!!!

Amennyiben vette volna a fáradtságot, hogy visszaolvasson (bár ez a fenyegetőző, mocskolódó emberekre nem jellemző...lát valamit azt' adj neki, már írja is a jelentését......) láthatta volna, hogy teljes mértékben elhatárolódom a lármafa nicknevű elmebetegtől, de nem fogok 24 órát a net előtt tölteni, hogy azonnal töröljem, ha valami nem ide illő kerül be a vendégkönyvbe. Amint észlelem, moderálni szoktam....ez más honlapokon is így van! Vagy Ön direkt csak azt figyeli, hogy ez az 1 elmebeteg hová ír és máris írja a jelentését a rendőrségnek?

1. Nem mondtam, hogy a zsidókat a Dunába kell lőni, azt írtam, hogy a Dunapart elég hosszú és sokan napoznak ott nyáron.

2. Az TÉNY, hogy Kanizsától BP-ig sok lámpavas van.

3. A családomra tett megjegyzése Önt minősíti, mivel erősen csúsztat és fenyeget!

4. Általános iskola 1. osztály , szövegértés. Javaslom Uram, hogy vegye át mégegyszer a szöveget és értelmezze!

Nem mondtam, hogy Jézus zsidó volt!  Sőt!  Én azt állítottam, hogy a kiválasztott néphez volt köze, és az a magyar! Nem a zsidó, mert ha Ön beleolvas a bibliába, és értelmezi a Szentírás szövegét, akkor világos lesz Ön előtt is, hogy a zsidók már régen kiestek Isten kegyeiből. Ön szerint Trianon nem a magyar nemzet Golgotája? Erre gondoltam!

5. A szövegbe való belemagyarázás és sorok között olvasás nem csak egyoldalúan lehetséges. Aki Duna-partot emleget az már rasszista, antiszemita, gyilkos, kollektíve mindenkinek 1944-re kell asszociálnia? A bejegyzést tevö gondolhatott arra, én azonban a napozókra gondoltam!

Ismeri Ön a következő kis párbeszédet?

- Kapitány a gépháznak: "Mennyi?"

-30!

- Mi 30?

-Mi mennyi?

Szóval mindenki fújja a magét és azt hiszi, a másik is arra gondol automatikusan amire ő. Pedig  az éremnek két oldala van.

Ne csak az egyiket lássa!

Azt írja, hogy az egyik portál tulajdonosa, szerkesztője a Fidesz tagja és "kérte őket, hogy határolódjanak el..." miért nem jelentette fel a "fasiszta" Fideszt, hogy ilyen embereket felvesz a soraiba? Csak magánszemélyeket lehet fenyegetni rendőrségi feljelentéssel? Az megint külön történet, hogy a gyengeelméjű már két éve rombolja a különféle honlapokat, sőt közlöm Önnel, hogy a Hunhíren is van bejegyzés a tárgyban érintett személyről, és már akkor azt írogatták, hogy feljelentették, megvan az IP címe és lekapcsolják.....azóta nem sikerült eredményt elérni? Hol van a rendőrség? Ennyire tetű lassan dolgoznak?

Hogy lehet, hogy még mindig itt mocskolódik és írogat? Vagy éppen szándékosan nem tesznek semmit? Erre lehet hivatkozni amikor megfenyegetnek honlapokat, hogy töröltetik meg feljelentik a szerkesztőjét a bejegyzések miatt?

Uram nézzen be a gportálon pár honlapba, milyen tartalmak vannak....majd este másolok ide pár linket,aztán mehet feljelentgetni......

Szóval...miért írtam azt, hogy a magyar a kiválasztott nép? Hiszem és vallom, hogy a magyarok nem barbár népként érkeztek vissza a Kárpát-medencébe, hanem mintegy őskeresztényekként, amit előbb-utóbb igazolni is fognak bizonyítékokkal alátámasztva, mint ahogy megdőlt a finnugristák elmélete is.....Finnországban pl. ha jól tudom már nem tanítják az iskolákban, hogy rokon nemzet vagyunk, mivel ilyen alapon a hottentották is a rokonaink lehetnének.  Nálunk azonban erősen tartja magát a hazug Habsburg, majd a kommunisták által is hangoztatott dogma a finnugor eredetről.


2009.05.17. 07:50 Idézet
Pétery Kis János

Elég vicces  a kommentár is. 

A larmafa nevű, írása pedig  szörnyű és bűncselekmény.  Már  elküldtem a feljelentésemet a hatóság felé. Sok helyen és leellenőrizetten vannak ezek a gusztustalan írások. Az archív anyag megőrzi az eredeti írást még ha törölve is van az oldal.  Az is valószínű, hogy ez a larmafa  szellemi fogyatékos. Feljelentettem többed magammal a fidesz.kdnp fórum KANonim nevű vezetőjét is. Majd a rendőrség kinyomozza, hogy kik ezek a személyek.

Az pedig félelmet kelt, hogy a nemnemsoha oldal moderátora és Fidesz párttag! Ezek az írások mindegyike megtalálható a fidesz.kdnp fórum archívumában. A Fidesz központi számítógépére is elküldtem, hogy határolódjanak el az ilyen emberektől. 

Azért  őszintén meg kérdezem, hogy azt a becsületes magyarországon született és családjával itt élő, becsületes magyarnak valló magyar zsidó embert vagy családot miért kellene a Dunába lőni?

Mondja kérem kedves Deme 1977, ha az ön családját lőnék a Dunába bárkik, ön uram akkor is ilyen vicces lenne?  (Csúsztatás!!! Hogy jön ez ide? Emlegessük már fel a tatárjárást is meg a török hódoltság idejét amikor kihalt a Duna-Tisza köze! Egyébként elítélem az 1944-es eseményeket, de érdemes lenne adatokat gyűjteni arról,hogy hány szegény magyar menekült öngyilkosságba a zsidó uzsorások miatt az elmúlt pár száz évben.....-szerk.)

Nem beszélve arról, hogy  keresztény  istenünk Jézus, nem volt zsidó. (Ki mondta, hogy zsidó volt?-szerk.)

Isten segítse Magyarországot!

 


2009.05.07. 17:16 Idézet

Írtam pár kommentet a chat bejegyzéshez, remélem nem másoljátok be többet, mert akkor kitörlöm!


[100-81] [80-61] [60-41] [40-21] [20-1] [Archívum]

 

 

       SLOTA dosszié

         Honlap TOP

Tegyél a kedvencekhez!

 

Dugó/Harctér figyelés

Benzinkutak árai

Pataky a profitról 

Banner és link csere

Az Ifjúság Revíziója

Egy nemzet

MagyaRock Portál

MIÉP IT

NaHÖK

Sehunnia

Szabad Riport

World War II.

További linkek

 

------------------------

   Kiemelt partnerek

Részletekért KATT ide!

    Már 5 kredittől... 

------------------------


Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Ahhoz, hogy legyõzd a félelmed, rá kell ébredned, hogy nincs menekvés attól, amitõl rettegsz. - David Gemmell    *****    &#8222;Evil will never be countered while good men do nothing.&#8220;    *****    Idegen vagyok. Semmi szükség rá, hogy hazudj vagy tagadj. Csak a barátokkal szemben kell álarcot hordanunk.    *****    Új twich csatornám, minden érdeklõdõt vár, Fortnite, Warzone gameplayeket streamelve!    *****    Az okkultizmusban és a történelemben számos híres, hírhedt példát találhatunk, de a Rose Harbori vonal nem túl jelentõs.    *****    MOVIE-NIGHT - AJÁNLÓ - filmek, sorozatok - AJÁNLÓ - MOVIE-NIGHT    *****    Az élet egy komédia, ostoba, beteges komédia, ahol bolondok játsszák a szerepeket. - DAVID GEMMELL    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Rose Harbor, egy kis város, ami tele van titkokkal. Vajon ki fogja megfejteni õket? Talán éppen Te leszel az!    *****    Kíváncsi vagy az új world of warcraft kiegészítõre?    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkópod ismerete nagyon sok segítséget nyújt, életed során a döntéseit meghozatalában. Rendeld meg most! Kattints!    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkópod megismerése, nem kíváncsiság, hanem intelligencia kérdése. Keress meg és nézzük meg együtt, én segítek!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie,én segítek értelmezni amit látsz.Rendeld meg a képleted!    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    Részletes születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés diplomás asztrológustól nagyon kedvezõ áron. Sok olvasmány vár nálam!!!